Vloga za izdajo e-oblike računa v PDF
E-obliko računa kot PDF-oblika, ki jo boste prejemali na vaš elektronski naslov, lahko shranite v arhiv, jo natisnete ali samo pogledate.
VLOGA ZA IZDAJO E-OBLIKE RAČUNA V PDF IN ODJAVA PAPIRNATEGA RAČUNA

klicaj IZJAVA: S potrditvijo naročila na E-račun kot PDF oblika izjavljam,

  • da sem seznanjen s Splošnimi pogoji, objavljenimi na www.kp-velenje.si, za poslovanje z e-obliko računa in soglašam, da mi izdajatelj e-oblike računa pošilja račune za moje obveznosti, ki nastajajo iz naslova opravljenih storitev, samo v elektronski obliki na elektronski naslov naveden v tej vlogi;
  • jamčim za resničnost in pravilnost zgoraj navedenih podatkov, pooblaščam izdajatelja e-oblike računa, da s to izjavo posredovane osebne podatke uporablja za namen, določen s Splošnimi pogoji;
  • da se zavezujem, da bom izdajatelja e-oblike računa redno obveščal o vseh spremembah podatkov.

vprasaj  Če se v zgornje okno za podpis ne morete podpisati, lahko spodaj naložite sliko podpisa.

S svojim podpisom soglašam, da Komunalno podjetje Velenje, d. o. o., obdeluje, hrani in varuje moje osebne podatke v evidenci uporabnikov v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov ali GDPR (General data Protection Regulation) in drugih veljavnih predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, katerih podrobnejša pojasnila so objavljena na naslovu www.kp-velenje.si.

Vpisani osebni podatki bodo prvič poslani v obdelavo šele s klikom na gumb Oddaj vlogo. Več o obdelavi in hranjenju osebnih podatkov si lahko preberete tukaj.

Polja označena z so obvezna! Dodatne informacije na telefonski številki 03 896 11 00.

Powered by BreezingForms
Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni