CEP

V mesecu septembru in oktobru sta v sklopu projekta KeepWarm, potekala dva interaktivna Webinarja, na katerih so sodelovali tudi predstavniki PE Energetika.

Na posvetu »Virtualni studijski posjet«, na katerem so sodelovali tudi predstavniki Hrvaške in Srbije, je Ervin Miklavžina, vodja poslovne enote Energetika, predstavil ključne mejnike in dosežke pri obnovah in digitalizaciji daljinskega ogrevanja.

Slika1 Keepwarm

Na posvetu »Preobrazba daljinskega ogrevanja«, na katerem je sodelovalo 35 udeležencev iz Slovenije, sta Rok Miklavžina, odgovorni inženir distribucije, in Gregor Cvet, tehnični vodja PE Energetika, predstavila uporabo digitalnih tehnologij v distribucijskem sistemu toplote v Šaleški dolini.

Slika2 KeepWarm

Cilj posvetov je bil seznanitev in razprava o glavnih težavah v sektorju daljinskega ogrevanja, predstavitve investicijskih načrtov distributerjev toplote, prenos znanja oz. predstavitve primerov dobre prakse posameznih podjetij.

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni