Obnovitvene investicije

Komunalno podjetje Velenje, d. o. o., v vlogi koordinatorja  izvedbe posameznih obnovitvenih investicij, obvešča odjemalce toplote posameznih področij, da so se po določilih 4. člena Uredbe o vzdrževalnih delih v javno korist na področju energetike (Uradni list RS št. 125/2004 in 71/2009) pričela na področju Mestne občine Velenje in občine Šoštanj izvajati sledeča dela: 

Obnova UV zaščitnih premazov na magistralnem vročevodu TEŠ - CEP (odsek 4) in magistralnem vročevodu TEŠ - Pohrastnik (odsek 1)

Izvajalec del: PRO AVTO NOVAK d.o.o.

Dela se bodo predvidoma izvajala do septembra 2016. V sklopu izvedbe del je predvidena obnova zaščitnega UV premaza sistema dvoslojne izolacije IZOPUR cevovoda DN 350 in DN 450, kateri je izpostavljen atmosferskim vplivom in na določenih mestih tudi mehanskim poškodbam. Predvideno je popravilo poškodb poliesterskega plašča in čiščenje ter priprava podlage za nov nanos zaščitnega UV premaza.

Obnova vročevoda Podkraj Gorica, 1. faza

Izvajalec del: AGM Nemec d.o.o.

Dela se bodo predvidoma izvajala do oktobra 2016. V sklopu izvedbe del je predvidena gradbena obnova kinete vročevoda,  zamenjava  korozijsko poškodovanih cevi, podpor cevovoda in obnova izolacijskega sloja.
V času izvedbe del bo na območju Gorice prihajalo do občasnih motenj oziroma prekinitev pri dobavi toplotne energije.

Tehnološka prenova toplovodnega sistema na področju Koželjskega ulice (hišne številke 1,3,5,7) v Velenju

Izvajalec del Esotech d.d.

Dela se bodo predvidoma izvajala do oktobra 2016. V sklopu izvedbe del je predvidena obnova toplovodnega omrežja, obnova toplotne postaje Koželjskega 7 ter izgradnja internih toplotnih postaj na naslovih Koželjskega 1, Koželjskega 3 in Koželjskega 5.

V času izvedbe del bo na omenjenih naslovih prihajalo do občasnih motenj oziroma prekinitev pri dobavi toplotne energije.

Tehnološka prenova toplovodnega sistema na področju Koželjskega ulice (hišne številke 2,4,6) v Velenju

Izvajalec del Krevzel instalacije, storitve d.o.o

Dela se bodo predvidoma izvajala do oktobra 2016. V sklopu izvedbe del je predvidena obnova toplovodnega omrežja, obnova toplotne postaje Koželjskega 6 ter izgradnja internih toplotnih postaj na naslovih Koželjskega 2 in Koželjskega 4.

V času izvedbe del bo na omenjenih naslovih prihajalo do občasnih motenj oziroma prekinitev pri dobavi toplotne energije.

Tehnološka prenova toplotne postaje TPP 469 v Lokovici

Izvajalec del Esotech d.d.

Dela se bodo predvidoma izvajala do oktobra 2016. V sklopu izvedbe del je predvidena obnova in razširitev toplotne postaje.

V času izvedbe del bo na področju Lokovice prihajalo do občasnih motenj oziroma prekinitev pri dobavi toplotne energije.

Skladno z 51. členom Splošnih pogojev za dobavo in odjem toplote iz distribucijskega omrežja toplotne energije v Mestni občini Velenje in Občini Šoštanj (Ur. list RS, št.: 41/2008) bodo odjemalci o vsaki prekinitvi dobave toplotne energije predhodno obveščeni.

Občane in odjemalce toplotne energije prosimo za razumevanje.

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni