Portal za uporabnike

Komunalno podjetje Velenje, d. o. o., je letos tudi spremenilo in posodobilo videz računa za komunalne storitve ter uvedlo spletno mesto za uporabnike »Portal KPV«. Sodoben informacijski portal omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja merilne naprave. Portal je dostopen na spletni strani www.kp-velenje.si. Za prvo prijavo potrebujete zadnji prejeti račun za komunalne storitve.

Na računu poiščite:

  • uporabniško ime (številka plačnika računa) in
  • geslo (8-mestna številka zadnjega računa), ko se želite registrirati na portalu.

Obrazložitve posameznih storitev na računu po dejavnostih so prav tako objavljene na naši spletni strani na povezavi https://www.kp-velenje.si/index.php/uporabniski-center/pogosta-vprasanja.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo v podjetju uporabnikom na voljo na telefonski številki 080 80 34 v času uradnih ur ali na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

V priloženem pdf. dokumentu si lahko preberete obrazložitve k prikazom storitev in stroškov na novo oblikovanih položnicah:

PDF IKONA Obrazložitev nove oblike računov KPV