IMGP0037

Komunalno podjetje Velenje (KPV) je s kohezijskim projektom Celovita oskrba s pitno vodo v Šaleški dolini sodelovalo v kampanji EU projekt, moj projekt, ki jo je že tretje leto zapored organizirala Služba vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko. Na podlagi glasovanja je bil projekt izbran za najboljšega v savinjski statistični regiji in je bil širši javnosti predstavljen na dnevu odprtih vrat EU projektov. 

Prireditve ob dnevu odprtih vrat so bile na promenadi v Velenju, pred Vrtcem Šoštanj in pred OŠ bratov Letonja Šmartno ob Paki. Obiskovalce so pozdravili podžupan MO Velenje, g. Peter Dermol, župan občine Šoštanj, g. Darko Menih, podžupan občine Šmartno ob Paki, g. Janko Avberšek, mag. Gašper Škarja, direktor Komunalnega podjetja Velenje, in Nataša Ribizel Šket, vodja službe investicij in razvoja v KPV. Prireditve so se udeležili učenci velenjskih osnovnih šol, dijaki Šolskega centra Velenje, otroci iz vrtca Šoštanj, učenci OŠ Karla Destovnika Kajuha Šoštanj in otroci OŠ bratov Letonja Šmartno ob Paki ter številne občanke in občani. Potekala so predavanja na temo vzorčenja in priprave pitne vode, o pomenu pitne vode, kaj ne sodi v kanalizacijo in o varnosti in zdravju pri delu. Sodelovali so tudi predstavniki Zdravstvenega doma Velenje, referenčna ambulanta, Kmetija Mazej - Jernej Mazej, Šolski center Velenje, Ljudska univerza Velenje in Društvo šaleških likovnikov Velenje. Program so popestrili člani plesno rekreacijskega studia M dance Velenje, Zasebni glasbeni center Goličnik, Lars Lemež Jeseničnik, otroci Vrtca Šoštanj, učenci OŠ bratov Letošnja Šmartno ob Paki. Udeleženci so prejeli tudi promocijski material: bidone in vrčke s potiskom Šaleški biser – okus zdravja ter balone, poskrbljeno je bilo tudi za pogostitev.

Več fotografij z vseh treh prizorišč dneva odprtih vrat si lahko pogledate na naši FB strani:

https://www.facebook.com/KomunalnoPodjetjeVelenje/

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni