Sozalje

Na spletni strani smo za vas pripravili novost. Pri objavljenih osmrtnicah v zavihku » Pogrebi« smo omogočili vpis v spletno žalno knjigo, kamor lahko v spomin pokojniku zapišete sožalja, misli ali vaša intimna občutja ob izgubi bližnjega ter simbolično prižgete svečko ali položite cvetje. 

Za vpis v žalno knjigo kliknete na »Dodaj nov zapis v žalno knjigo« pod osmrtnico pokojnega. Vpišemo svoje ime ali psevdonim in e-naslov, če želimo biti obveščeni o zapisih, ki bodo sledili. Vaš e-naslov ne bo objavljen. S klikom na svečko lahko le-to simbolično prižgete oz. simbolično položite cvetje s klikom na cvet. V veliko polje zapišete bodisi svojo misel, sožalni verz ali vam drag spomin na pokojno osebo. Na koncu obvezno prepišete še kodo v sivem polju. V primeru nečitljive kode lahko le-to spremenite s klikom in poskusite z lažjo. Zapis shranimo s klikom na gumb »Pošlji«.

Žalna knjiga za pokojnega je odprta še na dan pogreba, kasneje pa zapisovanje vanjo ni več mogoče.

Spletna žalna knjiga omogoča žalujočim, da lahko izrazijo sožalja in svoje misli ob izgubi ter izkažejo pieteto do pokojnika tudi v primeru, kadar se zaradi različnih razlogov sami ne morejo udeležiti pogreba. Prav tako je okolju prijazno simbolično prižiganje svečk, saj se zavzemamo za »manj sveč za več okolja!«, in polaganje cvetja.  

Pojdi na žalne knjige

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni