socialna vkljucenost

Komunalno podjetje Velenje, d. o. o., podpira delovanje Inštituta Integra in ZC GEA na področju izvajanja socialnih storitev, izobraževanja in rehabilitacije, ter njihova prizadevanja za vzpostavljanje in krepitev socialnega dialoga, aktivnega državljanstva in integracij, zlasti na področju trga dela.

Inštitut Integra s svojimi specialističnimi storitvami in raznovrstnim znanjem po našem mnenju prispeva velik doprinos k zaposlitveni rehabilitaciji, razvoju človeških virov in spodbujanju socialnega podjetništva. Njihove metode dela so moderne in inovativne ter kot takšne izrednega pomena za pridobivanje socialnih veščin najbolj ranljivih skupin v družbi. Njihova ponudba izobraževalnih seminarjev, delavnic, predavanj, svetovanj za strokovnjake različnih strok in razvoja človeških virov nasploh vključuje moderne, inovativne in izobraževalno-sistemske pristope in metode pri delu s skupino in posameznikom.

Zaposlitveni center Gea je ustanovljen s strani Integra Inštituta z namenom prenosa teh spoznanj v prakso. Z delovanjem implementira doktrino svojega ustanovitelja, saj v okolje prinaša trajnostni model zaposlovanja najbolj ranljivih skupin invalidov. V skupnosti je prepoznaven predvsem po svojih kulinaričnih dosežkih, z vključevanjem lokalnih dobaviteljev pa uresničuje povezovanje in družbeno odgovornost.

 

Save
Uporabniške nastavitve piškotkov
Piškotke uporabljamo, da bi zagotovili najboljšo izkušnjo z našo spletno stranjo. Če piškotke onemogočite, stran morda ne bo delovala pravilno.
Sprejmi vse
Zavrni vse
Preberi več
Essential
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani. Teh piškotkov se ne da izklopiti.
Sistemski piškotek
Sprejmi
Analytics
Orodja, ki se uporabljajo za analizo podatkov za merjenje učinkovitosti spletnega mesta in za razumevanje delovanja.
Google Analytics
Sprejmi
Zavrni