GH Gorica iz zraka Nas cas

GARAŽNI PROSTORI V POSLOVNO STANOVANJSKEM OBJEKTU GORICA

Uporabnike garažne hiše v poslovno stanovanjskem objektu Gorica obveščamo, da se v ponedeljek, 5. junija 2023, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov.

S čiščenjem bomo začeli v ponedeljek, 5. junija 2023, ob 7. uri, v I. etaži garažne hiše, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne parkirajo v II. in III. etaži.

V torek, 6. junija 2023, od 7. ure dalje bomo čistili II. etažo, avtomobili naj bodo takrat parkirani v I. in III. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v III. etaži.

V sredo, 7. junija 2023, od 7. ure dalje bomo čistili III. etažo, zato avtomobile takrat parkirajte v I. in II. etaži. V I. etaži naj bodo parkirani avtomobili najemnikov stanovanj v stanovanjskem objektu Gorica, ki imajo k stanovanju pripadajoča parkirna mesta, ostali uporabniki parkirajte avtomobile v II. etaži.

GARAŽNA HIŠA AVTOBUSNA POSTAJA VELENJE

GH Avtobusna postaja

Uporabnike garažne hiše Avtobusna postaja Velenje obveščamo, da bo v četrtek in petek, 8.–9. junija 2023, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v četrtek zjutraj, 8. junija 2023, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno petek, 9. junija 2023, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

GARAŽNA HIŠA MERCATOR VELENJE

GH Mercator center Velenje visitsaleska.si

Uporabnike garažne hiše Mercator Velenje obveščamo, da bo v soboto in nedeljo, 10.–11. junija 2023, potekalo redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v soboto zjutraj, 10. junija 2023, ob 7. uri, in bo trajalo do vključno 11. junija 2023, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile v teh dneh ne parkirajo v garažni hiši.

GARAŽNA HIŠA ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

GH Zdravstveni dom

Uporabnike garažne hiše Zdravstveni dom Velenje obveščamo, da se v nedeljo, 11. junija 2023, začne redno letno čiščenje garažnih prostorov. S čiščenjem bomo začeli v nedeljo zjutraj, 11. junija 2023, ob 7. uri, zato prosimo uporabnike, da svoje avtomobile tega dne ne parkirajo v garažni hiši.

Ker želimo, da je čiščenje izvedeno temeljito, prosimo vse uporabnike, da dosledno upoštevajo navodila za parkiranje v teh dneh.

Zahvaljujemo se za razumevanje.